maxiwell83 (maxiwell83) wrote,
maxiwell83
maxiwell83

Нові смаки вермішелей і локшин швидкого приготування

В своєму блозі я періодично показував незвичні ягоди-фрукти, продукти, морозиво, соки, алкогольні і безалкогольні напої. Огляди смаколиків публікував у вигляді заміток або інтегрував у фоторепортажі, якщо дегустація відбувалась під час вилазки/прогулянки. Цього ж разу вирішив написати окремий звіт. Все-таки, така задумка була давно. Та й писати про щось треба. Але про що? Ну, хоча б про вермішелі та локшини швидкого приготування, асортимент яких нещодавно розширився, а я їх ще не пробував.

01-P1320655
1. В першому звіті про їжу — дегустація рисової локшини з в'єтнамським соусом Фо Бо "Big Bon", вермішелі "Мівіна" зі смаком пікантного теріякі, локшини "Big Bon" з яловичиною в томатному соусі з базиліком, а також вермішелі "Своя Лінія" зі смаком сиру.

Екзотики могло б бути і більше, однак відшукати всі новинки в місцевих магазинах не вдалося.
І ще, передбачаю, що буде обурення: "Як таке можна їсти?!", тож зазначаю, що ця дегустація була ознайомчою і спробував все це не за один день. Звичайно, часто вживати такі продукти не рекомендується.

02-P1320653
2. Як дорожче продати вермішель швидкого приготування? Запакувати в стакан, збільшити вагу і додати новий смак. Новинка зі смаком пікантного теріякі коштує 21 гривню з копійками (за 75 г.). Дуже дорого!

03-P1320651
3. Звична вермішель "Мівіна" з незвичним смаком пікантного теріякі — японського солодкого соєвого соусу, в якому обсмажують їжу. Нікого аромату м'яса, просто соус.

04-P1320652
4. На упаковці попереджають, що соус гострий.

05-P1320669
5. "Мівіна" з соусом зі смаком пікантного теріякі вийшла в спеціальній серії вуличної їжі — "Street food". Завдяки стакану її справді можна приготувати в дорозі.

06-P1320662
6. Оформлення верхньої частини лаконічне, але стильне.

07-P1320656
7. Всередині такого стакану — вермішель і два пакетика. Мабуть в тих пакетиках одразу і соус, і зелень.

08-P1320658
8. На стінці стакану є розмітка скільки заливати окропу.

09-P1320659
9. Заливаємо окропом.

10-P1320661
10. Потім додав вміст пакетиків. Хоча треба було їх висипати до запарювання. Ну, я ж інструкції не читаю:)

11-P1320671
11. Вермішель звичайна. Може, більш якісна, ніж у "бомж-пакетах". А от запах! Мама сказала, що щось підгоріло.

12-P1320672
12. Аромат не дуже приємний — схожий на пересмажений соєвий соус з імбирем. Смак теж не сподобався: дуже солодкий, солоний і гострий. Ще раз куштувати таку вермішель не хочеться.

13-P1320677
13. Наступний напівфабрикат — рисова локшина "Big Bon" з в'єтнамським соусом Фо Бо — яловичиною і прянощами. Ціна — майже 19 гривень. Вага: 65 г.

14-P1320676
14. Найцікавіше те, що його виробляють у В'єтнамі!

15-P1320678
15. Вміст пакету: прозора локшина, овочі, соус.

16-P1320679
16. Причому локшина ще додатково запакована у поліетиленову плівку! Мабуть тому, що її після виготовлення фасують в Україні.

17-P1320680
17. Локшина виглядає незвично, оскільки вона прозора. Пакетик з овочами теж здивував — шматочками м'яса. Пахне яловичиною.

18-P1320681
18. Соус темний. Як і у вермішелі зі смаком теріякі, має в своєму складі карамельний барвник.

19-P1320682
19. Після того, як засипав всі компоненти, можна заливати окропом.

20-P1320683
20. Готова рисова локшина стала схожою на звичайну пшеничну локшину. Запах яловичини не помітив, але відчув аромат прянощів. Важко визначитись, яких саме, але схоже на цибулю-порей, коріандр.

21-P1320684
21. А ось шматочки м'яса — то не м'ясо, а імітація зі пшеничного текстурату. Смак солоний. Зовсім негострий. Не сподобалось, оскільки має дуже пряний аромат.

22-P1320689
22. Знову та сама марка — "Big Bon". Але більш традиційний продукт — локшина зі смаком яловичини і з томатним соусом з базиліку.

23-P1320691
23. Вага — 75 г. Приготована в Україні. Вартість в районі 10 грн.

24-P1320694
24. У цій локшині компонентів ще більше, ніж у попередніх: їх аж чотири — локшина, овочі і зелень, супова основа (що це таке?) і соус.

25-P1320696
25. На локшину висипав висипав овочі з зеленню та супову основу, яка виявилась спеціями з сильним ароматом яловичини.

26-P1320697
26. Окроп. Чекаємо 3-5 хвилин. І ось — локшина готова.

27-P1320703
27. Гарна і смачна локшина, багато зелені.

28-P1320705
28. Додаю соус.

29-P1320706
29. Щось соус не дуже-то і томатний. Помаранчевий. Але пахне приємно: базиліком.

30-P1320712
30. З томатним соусом супчик став схожим на борщ з локшиною. Смачний, з приємним ароматом базиліку (аромат яловичини вже не відчувався). Бульон гостренький. Але не настільки, як вермішель зі смаком теріякі. Їсти можна. Єдине, що не сподобалось — пересоленість.

31-P1320714
31. Наступна вермішель швидкого приготування в пакеті, "Своя Лінія" зі смаком сиру, привернула увагу торговою маркою і ціною (4 грн.). Смак традиційний. Була подібна "Мівіна". Може це вона ї є, просто виготоволена на замовлення "АТБ"?

32-P1320715
32. Всього лиш 59,2 г. Сиру у складі, звичайно, нема. По суті, це і є "Мівіна" зі смаком сиру, зроблена під замовлення. Однак незрозуміло зарахунок чого нижча ціна.

33-P1320726
33. Компонентів лише два: вермішель і пакетик зі спеціями. А якже ж рослинна олія? Можливо, вона в сухому вигляді?

34-P1320727
34. Заварив. Спробував. Не сподобалось. Вермішель не настільки смачна, як у серії "Street food". Зелені та олії мало.

Пригадую, що раніше була вермішель зі смаком креветок і зі смаком качки. Зараз розширюють асортимент спеціями і соусами. Це не дуже цікаво. Але не виключаю, що в подальшому ще можуть бути звіти-дегустації незвичних продуктів.
Tags: вкусняшки, фотоотчёт
Subscribe

Featured Posts from This Journal

  • 2019 в картинках

    "Дякую, рік був шалений. Але був The Best." (TARABAROVA) Традиційні зорічні підсумки року, що минає. Правда, цього разу в незвичному…

  • Повернення у Бровари

    Це вже сьома поїздка у Бровари. І не по справах. Та це й не дивно, бо Бровари цікаві з багатьох аспектів: урбаністичного, транспортного, туристичного…

  • Морозиво зі смаком жувальної гумки

    До кінця року нових фоторепортажів мабуть не буде. Так що розповім про незвичне морозиво, яке скуштував цього літа. Тим паче, що є рубрика…

  • Незвичайна і надзвичайна осінь

    Якщо є про що писати, чому б не написати? Тим паче, поки є про що розповісти. Наприклад, про нинішню осінь. Хоча б з радістю написав би про щось…

  • Нові смаки незвичних сирків

    Наприкінці минулого року писав про нові незвичні плавлені сирки від ТМ «Комо». Тоді в супермаркетах вдалося розшукати тільки три види:…

  • Незвичні сирки

    Восени цього року спробував незвичні плавлені сирки з наповнювачами. З гірчицею, паприкаш (бекон, болгарський і гострий перець), томатом з…

  • Кетчуп из жёлтых помидоров

    Вот что ни говорите — а раньше таких продуктовых извращений не было. Если соки — то сугубо яблочный, яблочно-морковный, томатный,…

  • Сік зі смаком глінтвейну:)

    Не знаю як ви, а я полюбляю продуктові збочення. Ну як то соус з гірчиці і апельсинів, чай з ароматом торту і... незвичні соки. Зазвичай асортимент…

  • Необычный сок

    Интересовался как-то необычными соками. А то кроме персикового, виноградно-яблочного, клубнично-яблочного, морковно-яблочного яблочного, вишнёвого,…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 10 comments

Featured Posts from This Journal

  • 2019 в картинках

    "Дякую, рік був шалений. Але був The Best." (TARABAROVA) Традиційні зорічні підсумки року, що минає. Правда, цього разу в незвичному…

  • Повернення у Бровари

    Це вже сьома поїздка у Бровари. І не по справах. Та це й не дивно, бо Бровари цікаві з багатьох аспектів: урбаністичного, транспортного, туристичного…

  • Морозиво зі смаком жувальної гумки

    До кінця року нових фоторепортажів мабуть не буде. Так що розповім про незвичне морозиво, яке скуштував цього літа. Тим паче, що є рубрика…

  • Незвичайна і надзвичайна осінь

    Якщо є про що писати, чому б не написати? Тим паче, поки є про що розповісти. Наприклад, про нинішню осінь. Хоча б з радістю написав би про щось…

  • Нові смаки незвичних сирків

    Наприкінці минулого року писав про нові незвичні плавлені сирки від ТМ «Комо». Тоді в супермаркетах вдалося розшукати тільки три види:…

  • Незвичні сирки

    Восени цього року спробував незвичні плавлені сирки з наповнювачами. З гірчицею, паприкаш (бекон, болгарський і гострий перець), томатом з…

  • Кетчуп из жёлтых помидоров

    Вот что ни говорите — а раньше таких продуктовых извращений не было. Если соки — то сугубо яблочный, яблочно-морковный, томатный,…

  • Сік зі смаком глінтвейну:)

    Не знаю як ви, а я полюбляю продуктові збочення. Ну як то соус з гірчиці і апельсинів, чай з ароматом торту і... незвичні соки. Зазвичай асортимент…

  • Необычный сок

    Интересовался как-то необычными соками. А то кроме персикового, виноградно-яблочного, клубнично-яблочного, морковно-яблочного яблочного, вишнёвого,…